Emsisoft IT varnost

EMSISOFT - Antivirus in zaščita pred zlonamerno programsko opremo

EMSISOFT je priznano in zaupanja vredno IT-varnostno podjetje, ki je specializirano za razvoj programskih rešitev za zaščito pred zlonamerno programsko opremo. Izdelki podjetja Emsisoft so namenjeni IT-varnosti v poslovnem in domačem okolju ter se delijo na: Emsisoft Anti-Malware Home, Emsisoft Business Security, Emsisoft Enterprise Security in Emsisoft Mobile Security.

Nagrajena kibernetska varnost za mala in srednje velika podjetja

EMSISOFT se zaveda, da je podjetjem in drugim organizacijam vedno težje ohraniti varnost in zaščito pred virusi, zlonamerno programsko opremo ter hekerji. Grožnje so naprednejše, rešitve za boj proti njim pa kompleksnejše in težje obvladljive. Zato imajo v podjetju EMSISOFT zanesljive rešitve za kibernetsko varnost, ki so preproste za uporabo, hkrati pa učinkovito ščitijo vaše podjetje pred vsemi kibernetskimi grožnjami. 

Napredna večplastna zaščita za vaš računalnik

Emsisoftove pametne rešitve imajo več plasti napredne kibernetske varnosti za zaščito vašega podjetja ali organizacije pred vsemi kompleksnimi grožnjami današnjega časa. Emsisoftova programska rešitev namreč združuje dva zmogljiva varnostna mehanizma v en bliskovito hiter iskalnik zlonamerne programske opreme in stalno podporo strokovnjakov.

Lastnosti Emsisoft Business Security

Dodatne lastnosti Emsisoft Enterprise Security

Ustavite izsiljevalsko programsko opremo, preden vam ta šifrira podatke!

Emsisofova razširjena mreža obveščevalcev in IT-strokovnjakov zagotavlja, da se ta vedno hitro odziva na nove grožnje. Pogosto je Emsisoft prvi na trgu z zaščito pred novimi in nastajajočimi grožnjami. Emsisoftova naoredna varnostna zaščita zagotavlja, da je izsiljevalska programska oprema blokirana, ne glede na to, ali je ta prišla preko e-pošte, oddaljenega dostopa RDP ali preko ranljive programske opreme.

Emsisoft Business Security na podlagi zaznavanja vedenj nenehno spremlja dejanja, podobna izsiljevalski programski opremi, kot je manipulacija pomembnih procesov in sproži opozorilo, če je zaznano kakšno sumljivo ali nenavadno vedenje. Ob vedenju, ki je specifično za izsiljevalsko programsko opremo (šifriranje večjega števila datotek, brisanje varnostnih kopij, obvestila o odkupnini …) sistem samodejno zazna in blokira.

Nadzirajte svojo IT-varnost ali pa to raje prepustite strokovnjakom

Enostavno upravljajte svoje podjetje z Emsisoft Management Console. Upravljajte svoje zaščitene naprave in se odzovite na opozorila kjer koli in kadar koli. Do Emsisoft Management Console lahko dostopate prek katerega koli spletnega brskalnika ali prek aplikacij za Android in iOS.

Za še večjo varnost in breskrbnost pa priporočamo, da najamete naše strokovnjake in naš nadzorni center kibernetske varnosti – rešitev Virtualni IT-varnostnik.

Nadzorni center kibernetske varnosti za manjša in srednja podjetja ter organizacije

Naš nadzorni center kibernetske varnosti zagotavlja manjšim in srednje velikim podjetjem ter organizacijam višji nivo njihove sedanje kibernetske varnosti na način, da njihove že obstoječe IT-varnostne rešitve dodatno nadgradi z našimi naprednimi IT-varnostnimi rešitvami.

V kombinaciji z zanesljivo programsko opremo in stalnim varnostnim nadzorom vaših naprav boste v svoji organizaciji povečali kibernetsko varnost, znižali tveganja in ohranili zakonske ter druge skladnosti (GDPR, ZVOP, ISO …).