Kaspersky Standard, Plus in Premium

Kaspersky Standard, Plus, Premium - Antivirusi

V svetu nenehnih kibernetskih groženj in nevarnosti, varnost na spletu nikoli ni bila pomembnejša. Protivirusna podjetja se nenehno trudijo za izboljšanje svojih produktov in storitev, da bi zagotovila boljšo zaščito svojih uporabnikov. V tej luči je podjetje Kaspersky predstavilo svojo novo in prenovljeno linijo izdelkov, ki so na voljo na osnovi naročnine, ki zajemajo tri glavne pakete: Kaspersky Standard, Kaspersky Plus in Kaspersky Premium. Te novosti obljubljajo izboljšano uporabniško izkušnjo in varnost na več platformah ter številne druge funkcionalnosti.

"Želimo, da naši uporabniki vidijo našo ponudbo takšno, kot v resnici je. Ni le antivirusna rešitev za računalnike, gre za celovit ekosistem varnostnih storitev za različne platforme in naprave, ki zadovolji vse potrebe uporabnikov. Preoblikovali smo celotno strukturo uporabniškega vmesnika in celotno izkušnjo, da bi uporabnikom pomagali razumeti in ceniti obseg in raven varnosti, ki jo ponujamo na področju varnosti, zmogljivosti, zasebnosti in identitete. In to je šele začetek: načrtujemo integracijo več naših izdelkov in storitev tretjih oseb, da bomo razširili vrednost, ki jo nudimo našim strankam."

Nadalje, po besedah predstavnikov blagovne znamke Kaspersky, so posodobljeni paketi “platformno nevtralni in zagotavljajo zaščito za različne vrste naprav, kot so Windows, Mac, iOS in Android.” Prav tako so zasnovani tako, da odražajo raven funkcionalnosti, ki je na voljo uporabnikom v celotnem ekosistemu storitev podjetja.

Kaspersky primerjava paketov

Kaspersky Standard

Uporabniki, ki se odločijo za Kaspersky Standard, bodo deležni niza varnostnih funkcij, ki vključujejo zaščito v realnem času pred najnovejšimi digitalnimi grožnjami, pa tudi funkcionalnosti, kot so varno brskanje in preprečevanje ribarjenja, ki ščitijo pred nevarnimi spletnimi stranmi, prenosi in razširitvami.

Paket Standard prav tako uporabnikom ponuja orodje za odstranjevanje virusov pred namestitvijo Kasperskyja, kar pomeni, da lahko najde in odstrani morebitne viruse, ki so se morda že znašli na računalnikih pred namestitvijo Kasperskyja. Paket vključuje tudi požarni zid in sledenje omrežju, ki prikazuje aplikacije, povezane z internetom.

V naročnini so vključena orodja za izboljšanje zmogljivosti, kot so hiter zagon, pospeševanje delovanja računalnika in čiščenje prostora na disku. Za ljubitelje iger se bo igralni način samodejno vklopil takoj, ko zaženejo igro. Podobno se bo ob gledanju filmov na računalniku ali delu v načinu, ki ne moti, da bodo uporabniki imeli neprekinjeno izkušnjo.

Druge značilnosti, ki so na voljo v paketu, vključujejo prepoznavanje sledilnih programov (stalkerware) in zaščito pred kamero in mikrofonom.

Kaspersky Plus

Naročniki paketa Kaspersky Plus bodo imeli dostop do dodatnih funkcij, ki izboljšujejo zasebnost. Poleg funkcionalnosti, ki so na voljo v standardnem načinu, bodo uporabniki pridobili dostop do neomejenega VPN-ja in Premium upravitelja gesel. Upravitelj gesel si bo zapomnil gesla za različne račune in jih bo uporabnikom samodejno zabeležil.

Kaspersky Premium

Naročniki Premium paketa bodo dobili vse zgoraj navedene funkcije, poleg tega pa še zaščito digitalne identitete in premium tehnično podporo – s prednostnim dostopom do telefonskih klicev ali klepetalnih storitev, oddaljene strokovne namestitve in osebne preglede zdravja vašega računalnika.

Uporabniki Kaspersky Premium bodo prav tako dobili dostop do t.i. denarnice za zaščito identitete, ki bo kopirala vaše občutljive podatke v šifrirani obliki, da prepreči krajo identitete. Dodatno bodo uporabniki Kaspersky Premium prejeli brezplačno enoletno naročnino za Kaspersky Safe Kids kot bonus.

Primerjava paketov Kaspersky Standard, Plus in Premium

Kaspersky Standard, Plus ali Premium

Vse navedene izdelka seveda najdete v naši ponudbi pod proizvajalca Kaspersky – kliknite tu!