Prenos protivirusne programske opreme

Zahvaljujemo se vam za nakup digitalne licence na Antivirusi.si ali preko naših partnerjev.

Naše elektronske licence (ESD) so 100% originalne in zato lahko programsko opremo vedno pridobite na uradni spletni strani proizvajalca (kot preizkusna različica, t.i. Trial), katero nato takoj ali po preteku aktivirate z licenco, ki ste jo pri nakupu prejeli od nas na svoj e-naslov ali kako drugače (npr. po klasični pošti v obliki kartice).

Za nekatere protivirusne programe vam spodaj v pomoč nudimo direktne povezave za prenos iz uradne spletne strani proizvajalca protivirusne programske opreme.

INFORMACIJE:

V kolikor na uradni strani proizvajalca ne najdete programske opreme za katero ste pri nas naročili digitalno licenco in zanjo tudi ni povezave na tej spletni strani, nas kontaktirajte, da vam na vaš e-naslov pošljemo direktno povezavo za prenos.

Nekateri ponudniki licenco programa imenujejo tudi: serijska številka, številka licence, aktivacijski ključ, licenčna koda, prodajna številka itd., vendar gre v vseh primerih za eno in isto stvar – licenco, ki ste jo prejeli ob nakupu.

Vaša licenca je veljavna (prične teči) od dneva prve aktivacije in je primerna za novo (prvo) namestitev ter tudi za podaljšanje že obstoječe programske opreme istega proizvajalca in tipa – razen, če ni pri opisu izdelka kako drugače navedeno.

Za aktiviranje licence programske opreme je lahko pri določenih proizvajalcih potrebna dodatna spletna aktivacija ali registracija na njihovi spletni strani.

Strankam, ki ste naročile digitalno licenco programske opreme na spletni strani Antivirusi.si ali preko katerega od naših partnerjev, nudimo možnost ugodne namestitve programske opreme tudi na daljavo – storitev lahko naročite na tej povezavi.

Nekaj dni pred iztekom vaše licence, vas bomo o tem obvestili na vaš e-naslov in vam za podaljšanje ponudili ugodno ceno z dodatnim popustom za vašo zvestobo. Popust za zvestobo lahko zaprosite tudi vsi, ki ste že kupli pri nas digitalno licenco in bi morda želeli nabaviti še več istih ali drugih licenc programske opreme.

V primeru težav pri namestitvi se obrnite na proizvajalca programske opreme ali na našo tehnično pomoč preko spletnega kontaktnega obrazca oziroma na e-pošto info@antivirusi.si

Pri zahtevku za tehnično pomoč bomo od vas potrebovali vaše podatke, ki ste jih navedli ob naročilu in licenčno številko vaše programske opreme.

Naše splošne pogoje najdete na podstrani Pogoji poslovanja, odgovore na najpogostejša vprašanja pa na podstrani Pomoč in informacije.