Varnostna zaščita z asistenco

za vaš računalnik in mobilne naprave

Varnostni paket protivirusne zaščite z asistenco je v edinstven paket v Sloveniji, ki vsebuje kakovostni protivirusni program (antivirus) in storitev asistence v primeru težav z virusi, črvi in hekerskimi vdori. Protivirusna programska oprema ščiti vaše naprave in vaše podatke pred virusi ter črvi. Požarni zid in zaščita pred spletnimi grožnjami pa nenehno spremljata vaše spletne aktivnosti ter vas varujeta pred hekerji in zlonamerno programsko kodo.

Ob registraciji lahko proizvajalca antivirus programa izberete po lastni izbiri med vsaj petimi večjimi in priznanimi svetovnimi ponudniki protivirusnih rešitev.

Popolna zaščita pred virusi, črvi in hekerji za vas, vašo družino ali manjše podjetje!

Kaj vsebuje paket?

Varnostni paket z asistenco

Paket vsebuje registracijsko kartico s kodo in navodila za spletno aktiviranje varnostnega paketa z asistenco, kjer boste lahko glede na svoj izbrani paket in število licenc sami izbrali želenega proizvajalca antivirusnega programa. *

Ob registraciji se boste lahko prijavili tudi na obveščanje o varnostnih grožnjah in pridobili dostop do možnosti uporabe asistence.


* Pri izbiri proizvajalca antivirusne programske opreme boste lahko vedno izbirali med vsaj 5 večjimi in priznanimi svetovnimi proizvajalci.

Med katerimi proizvajalci protivirusne programske opreme lahko izbiram?

Pri registraciji lahko izbirate med številnimi priznanimi svetovnimi proizvajalci protivirusne programske opreme, kot so:

AVG, Avast, Bitdefender, Emsisoft, F-Secure, G Data, Kaspersky, McAfee, Norton, Panda, Trend Micro …*

 

V kolikor ne veste kateri proizvajalec bi bil primeren za vas, lahko ob spletni registraciji povprašate in pomagali vam bomo izbrati najbolj primerno rešitev za vas.

Protivirusna programska oprema vsebuje antivirus in zaščito za varno uporabo interneta neglede na izbranega proizvajalca – t.i. Internet Security

Kaj pomeni zaščita z asistenco?

Poleg odlične protivirusne zaščite boste prejemali obvestila o aktualnih grožnjah s področja informacijske varnosti, v primeru okužbe vaše naprave z virusom ali ob hekerskem vdoru pa vam bodo strokovnjaki iz ekipe Antivirusi.si svetovali, kako ustrezno ukrepati.

Kako dolgo velja licenca antivirusa in asistence?

Veljavnost licence antivirusa je odvisna od izbranega paketa in prične teči od takrat, ko licenčno kodo prvič vnesete v izbrani protivirusni program.

Storitev asistence pa pričnejo teči od dneva registracije v naš sistem IT-varnostne asistence.

 

Za koliko naprav je namenjen paket?

Število naprav (licenc) je odvisno glede na izbrani paket. Na katerih napravah boste namestili antivirus izberete sami, lahko namestite na vaših računalnikih z Microsoft Windows in/ali Apple MacOS sistemih ali kombinirate in namestite tudi na kakšni mobilni napravi (telefon, tablica …).

Na katerem operacijskem sistemu deluje programska oprema?

Med registracijo vašega varnostnega paketa boste lahko izbrali operacijski sistem za vaš izbrani antivirus. Izbirali boste lahko med operacijskim sistemom Microsoft Windows in Apple MacOS. Vsi antivirusi podpirajo tudi operacijski sistem Android za mobilni telefon in tablice, nekateri pa tudi Applov operacijski sistem iOS za mobilne naprave (preverite pred registracijo).

Kakšen je postopek registracije?

Ko prejmete fizični varnostni paket se v škatli nahaja registracijska kartica na kateri je navedena koda za registracijo. Na tej registracijski kartici se nahajajo tudi navodila in povezava do spletne strani Antivirusi.si kjer lahko opravite registracijo. Pri registraciji vnesete svoje podatke, izberete operacijski sistem in proizvajalca protivirusne programske opreme.

Po uspešni registraciji boste na svoj e-naslov prejeli potrditev in elektronsko licenco za vaš izbrani protivirusni program ter navodila za namestitev.

Paket lahko registrirate kadarkoli, saj ta ni časovno omejen. Ravnotako lahko aktivirate svoj antivirus kadarkoli želite, saj licence niso v naprej aktivirane, ampak se ta aktivira ob prvem vpisu licenčne kode v vaš antivirusni program.

Registracija varnostnega paketa Antivirusi.si

Prodajalci